Reinigingskuur-Vastenweek

 

detox-coach-sapvasten

Natuurlijk vasten… In álle rust Zijn… Laten gaan… Bewust Zijn…terug vallen in je eigen natuur

Onder het thema Awaken your true Nature nodigen Inya & Nicole jou van harte uit om samen met ons op deze innerlijke reis te gaan. Om uit je hoofd in je lichaam te zakken en daarmee dieper in contact te komen met je eigen natuurlijke ritme.

2019    In de weken van 11-15 maart & 4-8 november ben je welkom in Chateau Frandeux, een krachtige spirituele plek. Dit is een midweek lang jouw basis, de plek van waaruit je je innerlijke reis maakt. Er zijn een- of tweepersoonskamers waarvan een aantal met eigen douche en toilet. In het château is een Finse sauna aan het meer, een infrarood sauna en een zonnebank aanwezig. Verder zijn er diverse behandelruimtes, twee sfeervolle gemeenschappelijk ruimtes met majestueuze open haarden en een prachtige ruimte voor de meditaties.

Natuurlijk vasten
Vasten, is net zo natuurlijk als eten. Eten dient het lichaam van energie en geeft ruimte aan je creatie mogelijkheid om te Doen. Vasten is pauzeren in doen en dient het hele systeem tot inkeer, geeft ruimte aan je Zijnsenergie. Samen dienen ze jouw vermogens om steeds opnieuw samen te vallen in je eigen Natuur.
De volgorde van het vastenprogramma gaat volgens het oude klassieke Chinese Geneeskundige systeem waarbij wordt uitgegaan van de vijf elementen (Water, Hout, Vuur, Aarde en Metaal), Binnen deze eenheid zuivert je systeem optimaal. Je krijgt drie maal per dag vers geperste sap van biologische groenten en fruit die ondersteunend zijn voor je energie.

Groepsactiviteiten en Individuele Sessies
Tijdens deze dagen ga je op reis met alles wat er leeft in jou en maak je de weg vrij om uit te komen… wie weet waar… Leegte, bron, energie, helderheid, licht…
Als gedachten en emoties door je heen mogen stromen en je jezelf steeds opnieuw in het Nu ervaart, waarneemt en opent ben je wakker je in je ware natuur. Heel verkwikkend, speels, licht, ruim en open. Gedurende de dagen bieden we groepsactiviteiten waarin je je ware natuur ontmoet in de adem, beweging, speelsheid, sensualiteit, wijsheid, ruimte en vrijheid.
Ook kan je apart een extra sessie boeken zoals: Ademsessie, massage, 4 hands massage, Sessie Awaken your true nature en Natuurgeneeskundige consulten.

Prijzen
Eenpersoonskamer met gedeelde douche/toilet          €875
Eenpersoonskamer met eigen douche/toilet                €975
Tweepersoonskamer met gedeelde douche/toilet       €825 pp
Tweepersoonskamer met eigen douche/toilet pp        €925pp

Voor meer informatie en aanmelden:

Inya van der Velden : www.inya.nl/ inya2011@live.nl / 06 20 237 666
Nicole Benschop : nicolebenschop@casema.nl / 06 24 602 739