Bioresonantie (Asyra-Pro)

asyra-pro-hilversum-eemnes-baarn-bussum-larenDe intake is een ontmoeting waarbij je lichamelijke functioneren in beeld komt. Zo kom ik tot een detox advies precies op jouw maat. Daarvoor gebruik ik het Asyra-Pro systeem.

Via deze bioresonantie test krijg je een meting van meer dan 40 organen en systemen in beeld. Het laat bijvoorbeeld zien welke orgaansystemen te weinig energie hebben en welke systemen overactief zijn. Maar ook de ballast van schimmels, bacteriën en parasieten komen aan de orde.

Verder doen we standaard de voedingstest waardoor je duidelijkheid krijgt over wat je systeem belast en ook voedingstekorten helder worden. Het behandelplan is erop gericht je lichaam te helpen met eliminatie van de ballast en daarna versterken van je systeem. Hiervoor zet ik natuurlijke middelen in zoals homeopathie. Soms is het nodig je lichaam te versterken met suppletie van tekorten.

Als erkend Natuurgeneeskundig therapeut wordt dit eerste consult geheel of gedeeltelijk vergoed. Referentie: lid NVT 14-001.